LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Gamereactor
      nyheter
      Crysis 4

      Crysis 4 virker som det er i ferd med å gå inn i full produksjon

      Cryteks ansettelsesmønster tyder på dette.

      Abonner på vårt nyhetsbrev her!

      * Påkrevd felt
      HQ

      Etter en periode med mange rykter og teasing fra den offisielle Crysis-kontoen på Twitter, ble det endelig avslørt tidlig i fjor at et fjerde Crysis-spill var under utvikling. Siden den gang har vi ikke hørt så mye, men dette kan være i ferd med å endre seg.

      I går kunngjorde Crytek at de ansetter og at det er mange ledige jobber for spillet. Dette inkluderer stillinger som hovedprodusent, ledende AI-programmerer, senior VFX-artist og junior light-artist. Disse er vanligvis ikke nødvendig i preproduksjonsfasen av et spill, noe som får oss til å tro at Crysis 4 faktisk har gått inn i full produksjon.

      Vi bør ikke forvente at Crysis 4 skal vises frem med det første, men det er alltid fint å se produksjonen gå fremover i stedet for å stoppe.

      Crysis 4

      Relaterte tekster

      0
      Crysis 4 bekreftet

      Crysis 4 bekreftet

      NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

      Crytek ga oss ikke Crysis Remastered Trilogy bare for å tjene noen penger, men det skulle sannelig ta litt tid før de røpet hva fremtidsplanene er. Etter litt om og men...



      Loading next content