Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Crysis har gått gull

Spillet ferdig og sendt til trykking

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Er du en av de som blitt imponert over Crysis-demoen som nylig ble lansert, ja så har du snart enda mer å glede deg til. For i dag fikk vi den gledelige nyheten at spillet er gått gull som det heter på fagspråket. For de av dere som ikke vet hva det betyr, så er nå spillet endelig ferdig og sendt til masseproduksjon.

Den 16. november er det klart og undertegnede har allerede brukt mange, mange timer på spillet som lanseres kun til PC. Hva synes du om demoen?

Crysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content