Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis Remastered

Crysis Remastered fikser Xbox One X-problemer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Dere som har spilt Crysis Remastered på Xbox One X eller så streamen jeg hadde på mandag er nok ganske klare over at en to måneders utsettelse ikke var nok til at spillet fikk en særlig god lansering. Som blant annet Silje poengterte da hun tittet innom sliter den utgaven av spillet noe voldsomt med blant annet såkalt screen tearing, altså at bildet henger igjen enkelte steder når man beveger seg. Ganske plagsomt, så det er godt å se at Saber Interactive i alle fall tar til seg kritikken i ettertid.

Nå kan du laste ned en ny oppdatering til Xbox One X-utgaven av Crysis Remastered, og de to tingene den visstnok skal fikse er to av de mest velkjente problemene: at grafikken går helt berserk om man skrur på HDR og ray tracing uten å gå ut av spillet etterpå, samt mye screen tearing i Quality-modusen.

Crysis Remastered

Relaterte teksterLoading next content