Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis

Crysis til PlayStation 3?

Ryktene tar form på nettet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge det engelske spillmagasinet PlayStation World UK så skal Crysis angivelig være underveis til PlayStation 3. Nyheten i magasinet hevder at spillet er en direkte konvertering av PC-utgaven, men at Crytek samtidig legger til noen ekstra spillmoduser og features i spillet noe som gjør det til et slags Crysis 1.5.

Av rent tekniske grunner hevder magasinet også at der ikke kommer en Xbox 360-versjon. Denne skal åpenbart være umulig å få til å kjøre på Microsofts konsoll og Crytek har derfor valgt ikke å sette denne utgaven i produksjon.

Vi skal for ordens skyld si at vi ikke kan hverken be- eller avkrefte PlayStation World UK's opplysninger og at Crysis til PlayStation 3 derfor kun er et rykte.

Skjermisene nedenfor er fra PC-utgaven som vi allerede har anmeldt.

Crysis
Crysis
Crysis

Relaterte tekster

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Fire år etter at spillet ble sluppet på PC er Crysis fortsatt like fantastisk. Dette er et av tidenes beste actionspill...

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Cevat Yerli og Crytek har nok en gang levert et fantastisk actionepos, og vi er i himmelen over resultatet. Et av årets aller beste spill!

Crysis 1 til konsoll bekreftet

Crysis 1 til konsoll bekreftet

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ryktene om en konsollversjon av det første Crysis-spillet har herjet over lang tid, og i dag kunne Electronic Arts og Crytek omsider bekrefte at versjoner til konsoll...Loading next content