Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis Warhead

Crysis Warhead

Detaljer om utvidelsen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crytek er i full sving med fortsettelsen av Crysis, og vi har fått snusen i et par detaljer. Historien i Crysis Warhead begynner der Nomad of Psycho skilles i originalen. Denne gang tar man kontroll over Psycho og hans variant av nanodrakten, og dermed skulle det være duket for et par overraskelser.

Enspillerdelen i Warhead skal legge opp til 8-10 timers underholdning, med et par nye våpen, muligheten til å bære to maskinpistoler samtidig, samt en granatkaster.

I tillegg har Crytek hatt tid til å rote litt med teknikken, og senket hardware-kravene noe siden sist. I tillegg trenger du ikke lenger ha et DX10-kompatibelt skjermkort for å kjøre spillet på max.

Crysis Warhead blir en frittstående tilleggspakke, så du trenger ikke eie det første spillet i serien for å legge ut på Psychos versjon av historien.

Crysis Warhead

Relaterte teksterLoading next content