Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO-veteranen Flusha kunngjør at han går av med pensjon

En avslutning på over ti år med konkurransedyktig virksomhet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Veteranen Counter-Strike: Global Offensive, Robin "flusha" Rönnquist, har kunngjort at han har til hensikt å legge opp og slutte å konkurrere i CS:GO. Som nevnt i et innlegg på X, uttalte Flusha ganske enkelt:

"Har bestemt meg for å pensjonere meg fra konkurransespill i CSGO, men jeg kommer fortsatt til å holde meg i nærheten og gjøre hva som helst... ikke helt sikker ennå!"

Flusha er en av de mest dekorerte CS:GO-proffene gjennom tidene, med rundt 885 000 dollar i premiepenger, samt en samling turneringer og trofeer, blant annet fra Intel Extreme Masters World Championship, DreamHack Masters og World Electronic Sports Games.

Hva tror du fremtiden bringer for Flusha?

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content