Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cult of the Lamb

Cult of the Lamb er både bedårende og nifst samtidig i trailer

Kunngjør lansering i august.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som del av Devolver Digitals presentasjon i natt ble det avslørt at Massive Monsters actionspill Cult of the Lamb kommer i slutten av denne sommeren. Datoen som gjelder er 11. august, og som del av annonseringen fikk vi også en helt ny trailer som viser det både bedårende og nifse spillet i aksjon. Se den nedenfor.

I Cult of the Lamb skal du bygge din egen kult ved å samle og bruke ressurser for å sette opp nye byggverk, utføre mørke ritualer for å tilfredsstille gudene og holde taler for å forsterke troen i flokken. Du må også bekjempe rivaliserende kultledere i en tilfeldig generert, fargerik verden for å sørge for at din kult dominerer. Det er om å gjøre å bli den mektigste lammeguden.

HQ
Cult of the Lamb

Relaterte tekster

0
Cult of the LambScore

Cult of the Lamb

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Ben har fornektet de falske profetene og startet en kult i navnet til den ene sanne guden, og vi frykter han ikke kommer tilbake fra dette fantastiske spillet.Loading next content