Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead bekreftet til PlayStation 4 - slippes allerede i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I natt dukket plutselig Cuphead opp på PlayStation Store, noe som fikk det til å virke som om dagens store indie-annonseringen ville komme fra Studio MDHR. Dette stemmer.

Maja Moldenhauer har nemlig gitt oss en sjarmerende trailer som bekrefter at Cuphead kommer til PlayStation 4 allerede i dag. Samtidig får vi vite at The Delicious Last Course-utvidelsen, som de dessverre fortsatt ikke kan si noe mer om, vil slippes samtidig på alle plattformene.

HQ
Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content