Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead blir Netflix-serie

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første gangen Studio MDHR viste frem Cuphead var i en montasjetrailer fylt med andre indiespill, men spillet hadde uansett ingen problemer med å skille seg ut. Med å ha en presentasjon basert på gamle tegnefilmer var ikke jeg den eneste som falt pladask for Cuphead og Mugman. Dette merket vi også raskt med at Moldenhauer-familien stadig fikk spørsmål om de også kunne tenkt seg å lage en film eller serie, noe de har vært relativt åpne for. Nå vil det sannelig skje også.

Netflix kan nemlig fortelle at de jobber med en animert serie basert på Cuphead. Denne vil enkelt nok hete The Cuphead Show!, og det er faktisk Dave Wasson som vil lede prosjektet. Ikke et dårlig valg med tanke på at det også var han som ga oss Disney's Mickey Mouse-serien.

Dessverre kan de ikke si noe om når serien kommer, og nøyer seg med å si at det vil være en karakterdrevet komedie hvor Cuphead og Mugman drar på utrolige eventyr. Selve animasjonen skal selvsagt Netflix Animation stå for, og de lover å levere den samme presentasjonen som spillet. Dermed gjenstår det bare å si om de klarer dette, får et like bra lydspor og ikke minst lykkes med å gi oss en interessant og moro historie.

Har du troen? Hva må de virkelig lykkes med for å vekke din interesse?

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content