Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
forspill
Cuphead

Cuphead

Cupheads herlige design sjarmerte oss inn i en bås på årets GDC i San Francisco, og nå venter vi kun på en offisiell slippdato...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du blander sammen tegnestilen til Max Fleischer (skaperen av Skippern og Betty Boop) med det sadistiske gameplayet til Super Meat Boy, så sitter du i grunn med Cuphead - et nytt spill utviklet av de uavhengige spillskaperne i Studio MDHR.

Spillet er en del av Microsofts [email protected], og vi fikk en testrunde under årets GDC-messe i San Francisco. Satsningen skal gi indieutviklere en mulighet til å nå et større publikum ved å bli lansert på Microsofts konsoll.

Cuphead fanget oppmerksomheten min umiddelbart på messen, og selv om jeg ikke visste stort om det plukket jeg nysgjerrig opp kontrolleren for å teste. Det skal sies at jeg er svak for den tegnede stilen, men jeg lot meg også interessere av den stadig voksende køen ved båsen til Studio MDHR. Den søte stilen var imidlertid ikke toneangivende for selve spillingen, for Cuphead er rått og hensynsløst allerede fra start.

Cuphead
Dette er en annonse:

Settingen er at man styrer denne Cuphead gjennom spillverden. Han eller hun eller det har tapt et veddemål med selveste satan, og må nå overvinne vanskelig bosser i et forsøk på å betale gjelden. Dette er et 2D-skytespill hvor man fyrer av i åtte ulike retninger samtidig som man unngår innkommende ild. Flere enn meg som tenkter på Contra?

Jeg rekker så vidt å bli venn med kontrollen før jeg møter bølgene med skudd fra fienden, og jeg må lære meg mønsteret for å unngå den sikre død.

Cuphead

Sammen med den lekre stilen er vanskelighetsgraden det mest appellerende med Cuphead. Vi hadde mulighet til å teste fire brett på GDC, men jeg så ikke at noen klarte å komme gjennom det tredje. Dette er nok spillet for deg som liker å bli straffet.

Dette er en annonse:

Skulle du ikke være så hardcore, så kan det fortsatt være verdt en titt (kanskje mens noen andre spiller). Stilen er en blanding av Disney og Max Fleischers animerte kortfilmer, og det litt kornete filteret som ligger over gir det hele en deilig nostalgisk følelse.

Cuphead

Utviklerne fortalte dessuten at spillet vil ha en samarbeidsmodus for to spillere, noe jeg absolutt kan se verdien av i et spill som dette. Jeg er i hvert fall veldig sulten på mer, jeg håper det kommer en mer spesifikk dato enn bare 2015 snart.

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content