Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead har solgt over 5 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Suksessen til Studio MDHR og Cuphead vil tydeligvis bare ikke stoppe opp. Vi har stadig sett det sjarmerende og utfordrende spillet solge millioner etter millioner eksemplarer, bli Netflix-serie, komme til Teslaer og mer. I kveld har vi fått en ny hyggelig beskjed.

Studio MDHR har nemlig bestemt seg for å feire Cuphead sin toårsdag med å avsløre at det nå har blitt solgt over fem millioner eksemplarer av spillet. Dette har de selvsagt tenkt å feire med å selge enda flere eksemplarer siden spillet vil være på 20 prosent avslag på både PC, Xbox One og Nintendo Switch frem til neste søndag. Dermed har du en alle tiders mulighet til å hjelpe et av 2017s beste spill opp til seks millioner.

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content