Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead kommer visst til PlayStation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i går kunne The Game Awards- og Summer Game Fest-lederen Geoff Keighley fortelle at vi vil få en spesiell nyhet fra et velkjent indiestudio klokken 17 i dag, men det kan virke som om annonseringen allerede har blitt avslørt.

Cuphead dukket nemlig opp på PlayStation Store i natt. Dessverre rakk ikke undertegnede å ta et skjermbilde før oppføringen ble fjernet, men en rekke ResetEra-brukere har lagt ut bilder fra PlayStation Store i Australia og de britiske øyene. Slikt skjer ekstremt sjelden med en feiltakelse, så jeg vil si det er lov å glede seg.

Dermed kan dette være forklaringen på hvorfor vi ikke så det minste glimt av Cuphead: The Delicious Last Course i Xbox Games Showcase forrige torsdag. Med tanke på at det allerede er på nettbutikkene trenger vi nok ikke vente lenge for å nyte det fantastiske spillet på PS4 heller.

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content