Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead passerer 4 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gladnyhetene for Studio MDHR fortsetter. Tidligere i dag fikk vi vite at Netflix skal lage animasjonsserie basert på det populære spillet, og i kveld har vi fått et bevis på akkurat hvor populært det har vært til nå.

For det viser seg at Cuphead har solgt omtrent en millioner eksemplarer de siste elleve månedene, noe som betyr at det har passert fire millioner totalt. Nintendo Switch-utgaven skal nok ta på seg noe av æren for dette, og med en Tesla-utgave på vei er det jo lov å tro vi får nyheter om fem millioner etter hvert også.

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content