Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead: The Delicious Last Course utsatt til 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Moldenhauer-familien, Studio MDHR og Cuphead ble plutselig utrolig kjente navn da sistnevnte kom ut for over tre år siden, så spillere over hele verden har lengtet etter mer i flere år allerede. Det virket som om vi skulle få det i fjor med en massiv utvidelse kalt The Delicious Last Course, men etter hvert måtte den utsettes til årets sommer. Da PlayStation 4-utgaven ble annonsert fikk vi bare en rask kommentar om at planene hadde blitt forskjøvet litt, så dagens annonsering må kunne sies å være veldig åpenbar.

Studio MDHR bekrefter nemlig at arbeidet med Cuphead: The Delicious Last Course har tatt mye lenger tid enn planlagt som følge av Covid-19, og siden studioet fortsetter å være veldig kvalitetsfokuserte har det bestemt seg for å utsette utvidelsen til en gang neste år.

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content