Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

CWL Anaheim 2017 - Oppsummering fra fredag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist helg tok Call of Duty World League turen til Anaheim i California, og lag som Splyce, OpTic Gaming og Cloud9 møttes til dyst mens mindre lag kjempet seg imellom i den åpne klassen. Her er de viktigste hendelsene fra fredage, altså turneringens første dag.

Europeiske Splyce startet godt med seier over Cloud9 og Enigma6, men måtte se seg slått 3-2 av Rise Nation. Med godt spill fra både Rise Nation og Enigma6 var gruppe A helt åpen ved dagens slutt.

I gruppe B gjorde Luminosity og Epsilon det like godt, og begge sto med to seire. Begge lagene slo Team EnVyUs uten større problemer, men Red Reserve viste seg som en lei nøtt å knekke. Dermed var det tre lag med alle muligheter åpne i gruppe B.

Bittersweet var ubeseiret i gruppe C på fredag. På en truende andreplass lå Evil Geniuses som tok to seire.

I OpTic Gamings gruppe D var det ikke overraskende dette laget som dominerte, og tapte ikke ett eneste kart hele dagen. eUnited havnet like bak med to seire, men det virket ikke som om OpTic Gaming skulle rote bort ledelsen i den formen de var i.

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Major League Gaming

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content