Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

CWL Anaheim 2017 - Oppsummering fra lørdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da den andre dagen av CWL Anaheim gikk igang var det rimelig åpent i de ulike gruppene, og spenningen var høy.

I gruppe A endte både Enigma6 og Splyce med tre seire og ett tap, men Enigma6 hadde ett kart færre tapt. Dermed ble de gruppevinnere. I gruppe B ble det enda tettere, for der endte Epsilon Esports og Luminosity opp med lik statistikk.

BitterSweet imponerte i gruppe C, men OpTic Gaming toppet dem med null tapte kamper eller kart. Kanskje ikke så overraskende med tanke på hvordan de har dominert i Call of Duty den siste tiden.

Det som derimot overrasket var at OpTic tapte mot Luminosity i den første runden mellom vinnerne, og de ble derfor nødt til å møte Rise Nation i den såkalte loser's bracket på søndag. Enda en tett kamp mellom Enigma6 og Evil Geniuses endte med at førstnevnte ble sendt i samme retning som OpTic. Der vil de være nødt til å slå Kaliber for å få sjansen til å møte vinneren av OpTic mot Rise Nation.

BitterSweet fikk sitt første tap i den første runden mellom vinnerne, og det var Splyce som sørget for dette. De må dermed slå Red Reserve for å ha en sjanse til å overleve. Til slutt kunne Epsilon puste lettet ut etter å ha sendt eUnited ned til å møte Cloud9.

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Major League Gaming

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content