Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får sin største oppdatering og gratis DLC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før lansering prøvde CD Projekt det til å høres ut som om Cyberpunk 2077 bare ville være gull og grønne skoger med gratis ekstrainnhold og mye mer, men som kjent ble starten det mange vil betrakte som katastrofal. En rekke små og massive oppdateringer måtte til for å fikse ganske mye i spillet, noe som også fikk konsekvenser for de lovede godbitene og utvidelsene. Nå virker det dog som om utviklerne begynner å si seg relativt fornøyd.

I dag har vi fått en enorm oppdateringsliste som avslører alt som endres og forbedres i Cyberpunk 2077 når oppdatering 1.3 blir tilgjengelig "snart". Faktisk vil dette bli den største oppdateringen så langt, så da passer det godt at oppdateringen gjør mer enn å forbedre ytelsen, minikartet, muligheten til å omstille perks-poeng, færre meldinger fra bilselgere og en drøss med andre ting. Den vil også gi oss følgende ekstrainnhold gratis:


  • Et alternativt utseende for Johnny Silverhand

  • To jakker kalt Multilayered Syn-Leather Deltajock Jacket og Luminescent Punk Jacket som i utgangspunktet er Rare/Iconic

  • En bil kalt Archer Quartz "Bandit" som du enten får som en belønning eller må kjøpe avhengig av hvilke valg du har tatt i og før Ghost Town.

Både mer ekstrainnhold og forbedringer skal komme senere i år, men først får vi håpe at denne oppdateringen fortsetter å gjøre Cyberpunk 2077 betraktelig bedre.

HQ
HQ
HQ
Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content