Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 har hatt en million aktive spillere hver dag i over en måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den katastrofale lanseringen av CD Projekt Reds Cyberpunk 2077, ble fansen ganske splittet. Du hadde de som var storfornøyde med opplevelsen (stort sett PC-spillere), og så hadde du de som var så skuffede at de trodde dette aldri kunne fikses, og de som mente at det bare var å "gjøre en No Man's Sky" og fortsette å forbedre innholdet for å nå spillets fulle potensial.

Hvorvidt Cyberpunk 2077 nå, knapt to år etter lanseringen, har nådd sitt fulle potensial kan diskuteres. Men kombinasjonen av next-gen-oppdateringen, kontinuerlige feilrettinger og Netflix-serien Edgerunners, har fått spillerbasen til å eksplodere. Hver dag i over en måned nå har én million aktive spillere blitt registrert.

Dette kommer sikkert som en overraskelse selv for CD Projekt Red selv, og nå gjenstår det å se om de revurderer sine fremtidige planer om kun én utvidelse til Cyberpunk 2077, og ingen sesong 2 av Edgerunners. De har for øvrig annonsert en oppfølger som går under kodenavnet Orion.

Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content