Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty har det "største budsjettet" noensinne for en CDPR DLC

Den har gått forbi The Witcher 3: Wild Hunt's Blood and Wine DLC.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CD Projekt Red går virkelig all in med den kommende Phantom Liberty-utvidelsen for Cyberpunk 2077. Til tross for lanseringsproblemene til spillet, har den polske utvikleren snudd ting drastisk, og nå ser det ut til å avslutte utviklingen på dette massive rollespillet med en stor utvidelse som ser Idris Elba med hovedrollen som en hovedperson.

Utvidelsen er planlagt å komme i år, og i forkant av det har en fersk rapport fra den polske publikasjonen, Parkiet, avslørt at Phantom Liberty er den største DLC-CD-en Projekt Red noensinne har jobbet med, i det minste i budsjettmessig forstand.

Dette ble bekreftet av den globale PR-direktøren, Radek Grabowski på Twitter, noe som betyr at den snart vil overta rekorden satt av The Witcher 3: Wild Hunt's Blood and Wine DLC, som fansen kanskje husker endte opp med å være større enn mange spill da den kom.

Uansett vil vi snart finne ut hvordan budsjettet ble brukt og hvordan Phantom Liberty vil utvide Cyberpunk 2077-universet.

Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content