Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 var blant de mest spilte titlene på Steam Deck i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du vet har Cyberpunk 2077 gjennomgått en renessanse nylig der store oppdateringer, kommende DLC og en animeserie har fått fansen til å komme tilbake i hopetall. Vi har allerede fortalt om hvordan det har slått rekorden til The Witcher 3: Wild Hunt på Steam, at det har hatt omtrent en million daglige spillere og også hvordan det har passert milepælen 20 millioner spillere, og nå kan vi legge til at den CD Projekt Red-utviklede tittelen var en av Steam Decks mest spilte forrige måned.

Som Valve bemerker i en tweet som avslører de ti mest spilte spillene på plattformen i september, kom Cyberpunk 2077 på fjerdeplass, like foran Hades og under Stardew Valley. Hele listen ser slik ut:

Med Phantom Liberty-utvidelsen på vei til Cyberpunk 2077 en gang i 2023, går vi ut i fra at dette ikke er siste gangen spillet havner på en slik liste.

Cyberpunk 2077

Relaterte teksterLoading next content