Gamereactor
nyheter
Rallisport Challenge 2

Da er turneringen i RalliSport Ch. 2 avgjort!

I går kl. 20:00 ble finalen av det skandinaviske mesterskapet i Rallisport Challenge 2 gjennomført med en dundrende os av aksos. De fire skandinaviske landene var alle representert med de skarpeste kjørere fra hvert deres land. Forventningene var skyhøye!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I går kl. 20:00 ble finalen av det skandinaviske mesterskapet i Rallisport Challenge 2 gjennomført med en dundrende os av aksos. De fire skandinaviske landene var alle representert med de skarpeste kjørere fra hvert deres land. Forventningene var skyhøye og humøret enda høyere.

HQ

De innledende rundene ble spilt i disiplinen Rallycross og som knockout runder, dvs. hvis ikke du ble nummer 1 så var du ute av dansen. Og etter de fire innledende rundene måtte Danmark innse at det ikke var blitt vunnet en eneste runde og at finalen ville komme til å stå i mellom Finland, Norge og Sverige.

Finalen som ble kjørt over fire forskjellige baner, bestod av de fire deltakerne, Flexxi fra Norge, ScorpionLive fra Finland, Kille fra Finland og Kokxy fra Sverige. Alle deltakerne var super motiverte og oppsatt på å kjøre maksimalt.

De fire banene som skulle kjøres var:
RallyCross - USA Pretzel
Hillclimb - Canada Jacknife base
Ice Racing - Sweden Torsberg Haren
CrossOver - Monte Carlo Coline

Etter tre beinharde allminnelige løp og et seks minutter langt løp på Monte carlo Coline banen stod det klart at Norges egen Flexxi var den overlegne seierherren og kunne glede seg over å ha vunnet en tur til Sverige sammen med de andre norske deltakerne. Her skal de få møte utviklerne bak Rallisport Challenge 2, Digital Illusions (DICE), og kommer til å få kjøre i en skikkelig rallybil sammen med DICE!

Her er tidene fra de fire deltakerne:

1. Flexxi - 10.48

2. ScorpionLive - 10.96

3. Kille - 11.05

4. Kokxy - 11.34

På tross av at ikke alle kunne vinne, var finalen gjennomsyret av god sportsånd og godt humør. Vi i GameReactor Norge vil med dette gratulere Flexxi og ønsker han en riktig god tur til Sverige. Vil også rette en stor takk til de andre konkurrentene for flott gjennomført konkurranse.

Relaterte tekster

0
RalliSport Challenge 2Score

RalliSport Challenge 2

ANMELDELSE. Skrevet av Vegar Beide

Det første RalliSport Cahllenge var unektelig en av Xboxens beste lanseringstitler. Nå, nesten to år senere, er svenske Digital Illusions endelig ferdige med oppfølgeren.

0

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

0
Rallisport Challenge 2 – I kveld braker det løs!

NYHET. Skrevet av Vegar Beide

Da har vi endelig kommet til finalen i vår store Rallisport Challenge 2 konkurranse. I dag dyster de siste hardbarka sjåførene mot hverandre i 'el grande finale'. Vinneren stikker av med et besøk hos DICE i Sverige, pluss en fet tur i en ekte rallybil.

0
Rallisport Challenge 2 - siste sjanse!

NYHET. Skrevet av Gamereactor

Da nærmer vi oss siste sjanse for å delta i vår store Rallisport Challenge 2 konkurranse. Har du ikke deltatt ennå, så les videre om de fete premiene og meld deg på i dag!