Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel har sikret seg første seedet i West OWL-divisjonen

Sjefen for Overwatch League bekreftet det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er nå på vei inn i den siste uken med kvalifisering til Countdown Cup, noe som betyr at vi er veldig nesten ferdige med 2022-sesongen for Overwatch League. Med turneringen kommer opp snart, har vi allerede bekreftelse på hva franchise har hevdet nummer én seedet i West divisjonen, og ifølge leder av OWL, Sean Miller, som er Dallas Fuel.

Som svar på et spørsmål fra Misfits merkevaresjef og Overwatch-innholdsskaper, Avast, sa Miller: "Hei Mr. Avast, takk for at du nådde ut til Overwatch League. Dallas Fuel er låst for første frø. San Francisco-sjokket kan ikke ta det som kampseier% er den avgjørende faktoren hvis de vinner begge sine neste kamper, og Dallas vil være høyere uansett.

Til de som er forvirret over hvordan dette har blitt utarbeidet med tanke på at San Francisco Shock fortsatt har spill å spille senere denne uken, uttalte Miller også at "Turneringskamper teller" mot seedingen.

Uansett er det en veldig reell sjanse for at både Shock og Fuel-sammenstøtet i sluttspillet, ettersom begge lagene, sammen med Atlanta Reign, Houston Outlaws og Los Angeles Gladiators, alle har kvalifisert seg til sluttspillet allerede.

Overwatch 2

Relaterte tekster



Loading next content