Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls

Danganronpa 3 er under utvikling

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de ikke har gjort seg så utrolig kjente utenfor Japan, så er det mange spillere som har falt for Spike Chunsofts originale Danganronpa-spill. I motsetning til mange andre litt sære japanske titler har denne serien funnet veien hit til Europa, og det til Sonys bærbare konsoll.

Nå kan utvikleren fortelle at de har begynt arbeidet med Danganronpa 3, men det er fortsatt tidlig i prosessen og de kan ennå ikke slå fast hvilke endringer de skal gjøre. Det er heller ikke bekreftet hvor vidt det kommer til PS Vita, men hovedpoenget er at det faktisk kommer og at vi europeere får spille det.

Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls

Takk, Polygon.

Relaterte tekster

4
Danganronpa 3 er under utvikling

Danganronpa 3 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Selv om de ikke har gjort seg så utrolig kjente utenfor Japan, så er det mange spillere som har falt for Spike Chunsofts originale Danganronpa-spill. I motsetning til...Loading next content