Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Danganronpa V3: Killing Harmony

Danganronpa 3 klar for Japan i januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ventetiden har vært utålelig (eller "un-bear-able" som Monokuma selv sikkert ville sagt det), men endelig har utviklerne i Spike Chunsoft annonsert en lanseringsdato for det tredje spillet i den visuelle roman-serien Danganronpa. Den dårlige nyheten? Datoen gjelder kun for en japansk lansering så langt.

Bor du i soloppgangens land kan du uansett sikre deg New Danganronpa V3: Minna no Koroshiai Shingakki (A New Semester for Everyone's Killing Life) den 12. januar 2017. Datoen gjelder både for PS Vita og PS4, og markerer med dette seriens første spill til en stasjonær konsoll.

Ingen internasjonal lanseringsdato har blitt kunngjort så langt, og heller ikke om spillet vil dukke opp på PC slik de to forgjengerne har gjort det siste året. Vi mistenker imidlertid at det bare er et spørsmål om tid før vi får begge deler.

Danganronpa V3: Killing Harmony

Relaterte tekster

3
Danganronpa V3: Killing HarmonyScore

Danganronpa V3: Killing Harmony

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er duket for et nytt spill i serien som kan beskrives som "Phoenix Wright møter Battle Royale." Dessverre er ikke det tredje Danganronpa-spillet helt uten svakheter.Loading next content