Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Danganronpa: Trigger Happy Havoc

Danganronpa: Trigger Happy Havoc underveis til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Veldig mange PS Via-eiere snakker varmt om Danganronpa-serien. Samtidig er det nokså få PS Vita-eiere sammenlignet med brukere av de øvrige konsollene på markedet, og dermed har serien forblitt nokså ukjent på det generelle plan.

Nå ser det imidlertid ut som Namco Bandai og utvikler Spike Chunsoft har bestemt seg for å øke takten, for å få spillene frem i rampelyset.

Det kommende Danganronpa 3 er allerede listet til Playstation 4 ved siden av PS Vita, og forgjengeren Danganronpa: Trigger Happy Havoc er etter alt å dømme på vei til PC via Steam. På Twitter skriver nemlig Spike Chunsoft følgende:

Attention class. Danganronpa: Trigger Happy Havoc is about to get steamy!

Finnes det noe mer enn én måte å tolke dette på?

Danganronpa: Trigger Happy Havoc

Relaterte tekster

0
Danganronpa 1 og 2 kommer til PS4

Danganronpa 1 og 2 kommer til PS4

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Spike Chunsoft avslørte den japanske lanseringsdatoen til Danganronpa 3 i forrige uke skrev vi at det ville bli det første spillet som kom til Playstation 4, men der...Loading next content