Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Danganronpa V3: Killing Harmony

Danganronpa V3: Killing Harmony-trailer viser frem ofre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det under to måneder til Danganronpa V3: Killing Harmony slippes her til lands, og i den sammenheng har Spike Chunsoft tenkt å introdusere oss for de ulike figurene vi vil møte på i spillet.

De første fire Ultimatsene som har blitt fanget av Monokuma er artisten Angie Yonaga, magikeren Himiko Yumeno, astronauten Kaito Momota, og tennisproffen Ryoma Hoshi. Traileren gir oss også et lite glimt av Monodam, en av "sønnene" til Monokuma. Det er vel ikke akkurat tvil om at dette spillet også vil la oss bli kjent med noen ganske interessante personligheter.

HQ
Danganronpa V3: Killing Harmony

Relaterte tekster

3
Danganronpa V3: Killing HarmonyScore

Danganronpa V3: Killing Harmony

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er duket for et nytt spill i serien som kan beskrives som "Phoenix Wright møter Battle Royale." Dessverre er ikke det tredje Danganronpa-spillet helt uten svakheter.Loading next content