Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
OlliOlli World

Danny Trejo dukker opp i OlliOlli World

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er bare noen dager til OlliOlli World lanseres og igjen lar oss oppleve skateboard-action på PC og konsoll. Med det i bakhodet benytter Roll7 nå anledningen til å avsløre at en anstendig kjent skuespiller dukker opp i spillet, og det er en person sannsynligvis få ville ha gjettet.

Actionlegenden Danny Trejo dukker opp i OlliOlli World som en av de "sære karakterene", som Trejo selv uttrykker det. Grunnen til at Trejo er involvert er ikke nødvendigvis åpenbar, men Roll7 forteller at han fungerer som leverandør av sideoppdrag for spillere som oppdager ham.

Vi vet ikke hvor i Radlandia du kan finne Trejo, men du kan se hvordan han ser ut i spillet nedenfor, en representasjon som Roll7 korrekt har sagt er "hans mest realistiske digitale representasjon hittil".

OlliOlli World

Danny Trejo dukket også nylig opp i Far Cry 6, der han har en ledende rolle i en av utvidelsene.

Relaterte tekster

0
OlliOlli WorldScore

OlliOlli World

ANMELDELSE. Skrevet av Alberto Garrido

Roll7 sin nyeste tittel gir et fantastisk og krevende arkadespill for alle skateboardelskere.Loading next content