Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   esports
   Hearthstone: Heroes of Warcraft

   Danske Hoej vant Hearthstone HTC Spring Championships

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Den største Hearthstone-turneringen denne sommeren ble nettopp avsluttet i Shanghai, og det var den danske spilleren Frederik 'Hoej' Nielsen som stakk av med tittelen som HTC Spring-mester og premiepengene på 60 000 dollar. Dette gir ham også en billett til sluttspillet i verdensmesterskapet senere i år, og det samme gjelder de tre neste på listen. Gamereactor var på plass for å bivåne det hele.

   Hoej slo Aleksandr 'Kolento' Malsh 3-0 i finalen, og endte dermed opp med fem seire og kun ett tap gjennom hele sluttspillet. Semifinalen endte også på 3-0, da mot Anthony 'Ant' Trevino. I den andre semien slo Kolento ut Yvehenni 'Neirea' Shumili med jevne 3-2.

   Den totale premiepotten var på 250 000 dollar, så det var flere som kunne reise hjem med full lommebok. Kolento fikk 40 000 for sin andreplass, mens tredje- og fjerdeplass fikk 20 000 dollar hver.

   Shanghai Expo var utsolgt i forbindelse med turneringen, og de 1500 publikummerne sørget for topp stemning hele vele veien - til tross for at alle de kinesiske deltakerne røk ut i gruppespillet. De europeiske spillerne gjorde det veldig godt, og endte opp med tre blant de fire beste.

   Den eneste nordiske spilleren, altså vinneren Hoej, benyttet presskonferansen til å takke fansen for all støtten på sosiale medier. Han sier at det var med på å løfte ham frem hele veien til seier.

   Stemningen under turneringen var fantastisk. Ifølge Hearthstone Esports Franchise Lead, Che Chou, ønsket Blizzard å ha en turnering på nivå med Blizzcon i Kina, og etter å ha sett hvordan dette ble mottatt er det tydelig at det ble en suksess.

   Se listen med de åtte beste under bildet.

   Hearthstone: Heroes of Warcraft
   Photo: Frederik Nielsen
   Hearthstone: Heroes of Warcraft
   Photo: Arttu Rajala

   De åtte beste plasseringene:

   1. Frederik "Hoej" Nielsen (Danmark)
   2. Aleksandr "Kolento" Malsh (Ukraina)
   3.-4. Yvehenni "Neirea" Shumili (Ukraina)
   3.-4. Anthony "Ant" Trevino (USA)
   5.-8. Dima "RDU" Radu (Romania)
   5.-8. Shih-Ming "Kuonet" Kuo (USA)
   5.-8. Paul "CitizenNappa" Yang (Australia)
   5.-8. Ki Yin "Mage" So (New Zealand)

   Relaterte tekster   Loading next content