Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls II

Dark Souls-spillene har passert åtte millioner solgte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hersker ikke lenger noen tvil om at ganske mange spillere liker å pine seg selv. Nå har nemlig de nødeløst vanskelige Dark Souls-spillene (Dark Souls og Dark Souls II inklusive nyversjonen Scholar of the First Sin) til sammen solgt hele åtte millioner eksemplarer verden over.

Det melder utvikler From Software, som legger til at 900 000 kopier er solgt i Japan, mens de resterende 7,1 millionene fordeler seg over USA og Europa.

Det er imponerende tall som naturligvis har bidratt til at Dark Souls III-utviklingen startet (dessuten har de andre From Software-spillene Demon's Souls og Bloodborne solgt godt), men vi tør ikke tenke på hvor mange ganger alle disse spillerne har dødd til sammen i spillene!

Dark Souls III skal for øvrig etter planen slippes i første halvdel av neste år.

Dark Souls II
Dark Souls IIDark Souls IIDark Souls II

Relaterte tekster

3
Dark Souls II: Scholar of the First SinScore

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Dark Souls II er tilbake for å vise lillebror hvor skapet skal stå. Med oppdatert grafikk og nye fiender i siktet har vi tatt turen tilbake til Drangleic for å kjempe for alt vi har kjært...

Dark Souls IIScore

Dark Souls II

ANMELDELSE. Skrevet av Philip Lauritz Poulsen

Du kommer til å dø. Igjen og igjen og igjen. Men, alle som har spilt Dark Souls vet at det er en del av sjarmen, og det gjelder selvfølgelig også oppfølgeren...Loading next content