Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

Darksiders III varmer opp til lansering med heftig trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er fort gjort å glemme når Red Dead Redemption 2, Pokémon Let's Go og Fallout 76 er på alles lepper om dagen, men det er nå bare ni dager til Darksiders III lanseres. THQ Nordic ønsker selvsagt ikke at Furys apokalyptiske reise skal gå i glemmeboken, så nå har vi fått en ny trailer som viser akkurat hva som venter den 27. november.

Ei dame som ikke lar seg pille på nesen, ruinlagte og flammefylte omgivelser, massive monstere og akrobatiske kamper samles alt i det jeg regner med blir den siste traileren vi får før lanseringstraileren, og den lykkes i alle fall med å pirre nysgjerrigheten min. Hva med din?

HQ
Darksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...Loading next content