Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

Darksiders III viser frem udødelige krefter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gunfire Games var tidlig ute med å si at de ønsket å gjøre kampsystemet i Darksiders III mer variert enn forgjengerne, noe de blant annet vil gjøre med å gi oss ulike kampstiler å velge mellom. Vi har allerede sett glemt av enkelte stiler, og i dag har turen kommet til den som kalles Hollows.

Med det navnet kan du nok forestille deg hvordan Fury ser ut i traileren vi har fått, men det ser ut som om fortsatt vil kunne denge mye rumpe selv om hun er lilla.

HQ
Darksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...



Loading next content