Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

Darksiders III-utvikleren hyrer inn til ny Unreal Engine 4-tittel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gunfire Games var et studio som bragte Darksiders-serien tilbake med Darksiders III, men de ga iss ikke en etterfølger til etter det, men utga i stedet del litt annerledes spillet, Remnant: From the Ashes, som har klart seg ganske eksepsjonelt siden lanseringen i august.

Det vites ikke hva studioet nå jobber på. THQ Nordic ønsker seg uten tvil et nytt Darksiders-kapittel, og samtidig kan man forestille seg at en Remnant-oppfølger ligger i kortene.

Vi vet dog at de er i ferd med å gå i gang med deres neste prosjekt. På deres offisielle hjemmeside leter de nå etter "Combat Designere", og disse skal være med på å skate et kampsystem som er verdig et "top of class AAA game".

Vi vet at spillet utvikles i Unreal Engine 4, men det samme kan sies om begge spillene som ble nevnt tidligere. Hva vil du helst ha?

Darksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...Loading next content