Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders: Warmastered Edition

Darksiders og Darksiders II får 4K-oppdatering til Xbox One X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 27. november kommer Darksiders III ut, det tredje tilskuddet til den noe undervurderte, men veldig underholdende Darksiders-serien. THQ Nordic og Microsoft ser ut til å mene at vi trenger å friske opp hukommelsen litt innen den tid, og har derfor sluppet en 4K-patch til Xbox One X-utgaven av Darksiders: Warmastered Edition.

Og det stopper ikke der. Senere denne måneden får også Darksiders II den samme overhalingen, med en gratis 4K-oppdatering. Og hvis du forhåndsbestiller Darksiders III fra Microsoft Store, får du med Darksiders: Warmastered Edition helt gratis - forhåndsbetsiller du den litt dyrere utgaven Darksiders III: Blades & Whips Edition, får du både Darksiders: Warmastered Edition og Darksiders II: Deathinitive Edition.

De to første spillene er også inkludert i Xbox Game Pass, hvis du ikke føler for å forhåndsbestille, men likevel gjerne vil nyte spillene i herlige 4K.

Darksiders: Warmastered Edition

Relaterte teksterLoading next content