Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders: Warmastered Edition

Darksiders: Warmastered Edition kommer til Switch

THQ Nordic var litt kjapp på avtrekkeren, og kunngjorde den kommende lanseringen av Darksiders: Warmastered Edition på Switch.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

THQ Nordic publiserte nylig en kunngjøringstrailer for den kommende lanseringen av Darksiders: Warmastered Edition til Switch, men videoen ble fjernet fra den offisielle nettsiden rimelig kjapt. Det kan virke som noen var litt kjappe på avtrekkeren og trykket på publiseringsknappen før de egentlig skulle...men skaden er allerede skjedd, for det som havner på internettet, forblir på internettet...for alltid. Denne gangen kan vi takke Eurogamer for det.

Traileren ble erstattet av en GIF av Frank Dreblin fra Mannen med den nakne pistol, som står på en kaotisk slagmark og skriker "disperse!". Folk har nok gjort det stikk motsatte, og du kan se den problematiske traileren nedenfor.

HQ
Darksiders: Warmastered Edition

Relaterte teksterLoading next content