Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

DarkZero signerer kvinners Apex Legends programliste

DZ Eve skal delta i Apex Legends Global Series.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apex Legends Eve er en av få e-sportgrener som ikke har segregerte arrangementer for menn og kvinner, en trend vi fortsatt ikke forstår hvorfor er så vanlig med tanke på tilgjengeligheten som e-sport tilbyr. Dette er utvilsomt grunnen til at DarkZero har sett på Apex Legends Global Series som det perfekte stedet å signere en kvinnelig spillerliste.

Innstilt på å bli kjent som DZ Eve, vil dette laget konkurrere i ALGS, og inkluderer for øyeblikket tre spillere som er anskaffet fra det tidligere Team Lust vaktliste. Spillerne på DZ Eve er som følger: "Renee", "Scarlita" og "Samuraisky".

Når vi snakket om DZ Eve, uttalte DarkZero, "Vi er stolte av å fortsette å støtte Apex konkurransescene på nye og spennende måter. Vi gleder oss til å se hva denne listen kan oppnå!"

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content