Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls

Dato spikret for Danganronpa: Another Episode

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tilbake i mars kom det frem at et tredjespill i den unike Danganronpa-serien var under utvikling, og nå har utviklerne hos Spike Chunsoft satt en dato for eventyret.

Playstation-bloggen skriver de at den fulle tittelen til spillet blir Danganronpa: Another Episode - Ultra Despair Girls, og at det ankommer PS Vita allerede den 4. september.

Danganronpa-serien er ikke så fryktelig kjent i vesten, men hvis du har sansen for oppslukende og annerledes historier, er trolig de foregående to spillene noe for deg. I 2014 kåret vi faktisk Danganronpa: Trigger Happy Havoc til Årets Historie her på GR, og vi tipper Ultra Despair Girls vil følge i samme fotspor.

Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls
Danganronpa Another Episode: Ultra Despair GirlsDanganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls

Relaterte tekster

4
Danganronpa 3 er under utvikling

Danganronpa 3 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Selv om de ikke har gjort seg så utrolig kjente utenfor Japan, så er det mange spillere som har falt for Spike Chunsofts originale Danganronpa-spill. I motsetning til...Loading next content