Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dust 514

Dato spikret for Dust 514

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne hos CCP Games har nå offentliggjort lanseringsdatoen for MMOFPS-spillet Dust 514 til Playstation 3. Denne er satt til den 14. mai, altså om bare to uker.

MMOFPS-sjangeren, altså Massively Multiplayer Online First Person Shooter-sjangeren, tar sikte på å tilby en skyteopplevelse for langt flere spillere enn det vi er vant til fra tradisjonelle skytespill. Sjangeren har allerede eksistert en stund på PC-plattformen, for tiden med Planetside 2 i spissen, men få utviklere har turt å saste på dette til konsoll.

I tillegg har Dust 514 et ess i ermet, da spillet foregår i samme univers som Eve Online, et nettrollespill til PC. Hendelser i de to spillene vil derfor påvirke hverandre på ulike måter.

CCP Games har med andre ord tatt på seg et ambisiøst prosjekt, og det skal bli spennende å se hvordan dette forløper seg når begge spillene er ute i det fri. Eve Online har tross alt vært ute siden 2009.

Dust 514

Relaterte tekster

2
Dust 514Score

Dust 514

ANMELDELSE. Skrevet av Philip Lauritz Poulsen

CCP har endelig gitt grønt lys til sitt Eve Online-baserte skytespill og tatt Dust 514 ut av betafasen. Vi har fordypet oss i gratisspillet...

1
Dust 514 legges ned i slutten av mai

Dust 514 legges ned i slutten av mai

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

CCP Games melder nå at gratisspillet Dust 514 snart ikke vil være tilgjengelig lenger. Fra den 30. mai vil nemlig serverne stenges, noe som betyr slutten på visa for den...

6
Dato spikret for Dust 514

Dato spikret for Dust 514

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Utviklerne hos CCP Games har nå offentliggjort lanseringsdatoen for MMOFPS-spillet Dust 514 til Playstation 3. Denne er satt til den 14. mai, altså om bare to uker....Loading next content