Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gran Turismo 7

David Harbour blir med i Gran Turismo-filmen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I sommermånedene kunngjorde PlayStation Productions at de hadde hyret inn District 9 og Chappies Neill Blomkamp til å regissere en Gran Turismo-film basert på hvordan Jann Mardenborough gikk fra å være en ivrig spiller til å bli en profesjonell Super Formula-sjåfør. Dette konseptet er det tydeligvis greit å få inn enda flere kjentfolk til.

The Hollywood Reporter avslører at David Harbour, i hovedsak kjent som Hopper i Stranger Things i tillegg til å ha store roller i Quantum of Solace, Black Widow, Hellboy og Suicide Squad, har takket ja til en av hovedrollene ved å være en pensjonert sjåfør som trener opp Mardenborough.

Gran Turismo 7

Relaterte tekster

3
Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har satt seg bak rattet og tatt en titt på Polyphonys ferskeste bidrag til Gran Turismo-serien.

0
Gran Turismo 7 på PS VR2

Gran Turismo 7 på PS VR2

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

Vi har sittet med PS VR2-headsettet på og kjørt favorittbilene våre i Polyphonys nyeste racingtittel, og vi er mektig imponert.Loading next content