Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Daxter

Daxter er en suksess

Den lille gnageren gjør det godt på PSP

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ville være synd å si at PSP velter seg i suksessfulle titler, men et av de helt store lyspunkter til den håndholdte konsollen har vært det bunnsolide Daxter som vi i Gamereactor ga flotte karakterer.

At vi ikke er de eneste som liker eventyret var vi aldri i tvil om, men at utvikleren har meddelt at spillet nå har solgt over to millioner kopier kommer likevel som litt av en positiv overraskelse.

Mon tro om ikke vi nå kan forvente å se mer til Daxter i lommeformat i fremtiden?

Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter
Daxter

Relaterte tekster

8
DaxterScore

Daxter

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Utrolig grafikk, herlig dialog, varierende gameplay og minst like varierende omgivelser. Daxter debuterer som hovedrolleinnehaver i et av de beste spillene til PSP så langt!

3
Jak and Daxter universet lever videre?

Jak and Daxter universet lever videre?

NYHET. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Selv om Naughty Dog ikke har tenkt seg å fortsette Jak and Daxter-serien med en evt. firer, så foreligger muligheten stadig for å lage såkalte spin-offs. Det kunne Evan Wells for leden fortelle på E3 messen. Mer info på innsiden!Loading next content