Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Day of Defeat

Day of Defeat bygges om

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Husker du at Valve for en stund tilbake viste et bilde fra Day of Defeat som henholdsvis skulle bruke Source-grafikkmotoren også brukt i Half Life 2? Det hele så veldig ut som det gamle Day of Defeat, med små grafiske forbedringer som bedre texturer og slikt. Valve sa også at Day of Defeat skulle slippes i påsken. Etter det har vi ikke hørt stort fra det holdet, mye takket være at Day of Defeat-fans verden over satte seg på bakbeina og skrek når de så hvor lite som faktisk var gjort med spillet deres.

HQ

Valve så skriften på veggen og skred til verket. De bygget om spillets baner og modeller fra grunnen av, slik at Day of Defeat nå faktisk bruker Source-motoren for det den er verd. Nøyaktig når den nye versjonen skal slippes er uklart, men ryktene vil ha det til at man må betale for å få laste det ned via Steam, men kjøpte du Gold eller Silver-pakken via Steam fikk du Day of Defeat inkludert i prisen. Dette er dog kun spekulasjoner, intet er bekreftet fra noe offesiellt hold. Nedenfor kan du se hvordan Day of Defeat ser ut nå, i forhold til hvordan det så ut for et par måneder siden, (bilde to og tre);

Day of Defeat
Day of Defeat
Day of Defeat

Relaterte teksterLoading next content