Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone 2 har fått over 100 000 i underskriftskampanje

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok ikke lang tid fra Jason Schreier avslørte at Sony hadde avslått Bend Studio sine første tanker om å lage en Days Gone-oppfølger til folk startet en underskriftskampanje i håp om å få selskapet på andre tanker. Denne har gått som bare det den siste tiden, noe som har gjort at vi i dag passerer en meget imponerende milepæl.

Nå har nemlig over 100,000 skrevet under på underskriftskampanjen for å lage Days Gone 2. Selvsagt må det nok en god del mer til for at PlayStation starter arbeidet med et slikt spill, men det er i alle fall godt å se at folk virkelig er åpne for et prosjekt med meget stort potensial.

Days Gone

Relaterte tekster

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bend Studio bringer ikke mye originalt til bordet, men er det nødvendig når de særegenhetene det har og klassiske mekanikker fungerer såpass godt?Loading next content