Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone forbedres på PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede i mars bekreftet Sony at en rekke PlayStation 4-spill vil kjøre bedre på PlayStation 5, men ønsket ikke å si noe om hvilke. Siden den gang har vi fått vite at både God of War og Ghost of Tsushima vil bli enda penere på den kommende konsollen, og nå er det et annet Sony-studio som har gode nyheter.

For Bend Studio kan avsløre at Days Gone vil kjøre i dynamisk 4K og 60 bilder i sekundet på PlayStation 5. Ganske imponerende med tanke på at både PS4- og PS4 Pro-utgavene av spillet har maks 30 bilder i sekundet og kan slite til tider når de største freaker-hordene jakter på oss. Dermed fikk jeg en glimrende unnskyldning for å hoppe inn i det kule universet igjen.

Days Gone

Relaterte tekster

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bend Studio bringer ikke mye originalt til bordet, men er det nødvendig når de særegenhetene det har og klassiske mekanikker fungerer såpass godt?Loading next content