Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone slår Mass Effect av tronen på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Mass Effect Legendary Edition kom for to uker siden fløy det øyeblikkelig opp på førsteplassen som det bestselgende spillet på Steam (i perioden). Det ble dog en kort fornøyelse, for forrige uke ble spillet slått av PC-versjonen av Days Gone, som originalt kom til PS4 i 2019. Dette fremgår på SteamDB.

En del av forklaringen er nok at en stor del av Mass Effect Legendary Editions salg fant sted gjennom forhåndsbestillinger og på lanseringsdagen, og dermed var salget noe mindre uken etter lansering. Men det er likevel en tiltrengt suksesshistorie for Days Gone-utvikleren Bent Studio, som ikke fikk godkjent en etterfølger av Sony.

Det er også verdt å nevne at Biomutant imponerende nok ligger på tredjeplass på listen for forrige uke, selv om spillet på det tidspunktet kun var mulig å forhåndsbestille.

Days Gone

Relaterte tekster

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bend Studio bringer ikke mye originalt til bordet, men er det nødvendig når de særegenhetene det har og klassiske mekanikker fungerer såpass godt?Loading next content