Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone-skapernes neste spill blir litt likt med multiplayer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I månedene etter at det ble avslørt at PlayStation først takket nei til et nytt Days Gone for å i stede lage The Last of Us Remake har en underskriftkampanje for å faktisk lage Days Gone 2 klart å samle inn over 170,000 underskrifter. Dette mens utviklerne i Bend jobber på et annet hemmelig spill vi nå vet litt mer om.

For samtidig som at Bend Studio avduker den nye logoen sin forteller utviklerne at studioets hemmelige spill vil bygge videre på noen av de beste delene av Days Gone sin store, åpne verden og i tillegg vil ha en form for multiplayer. Ikke akkurat kjempestort nytt, men det er i alle fall klart at vi får noen av de samme tingene som gjør Days Gone ganske bra i et prosjekt med større budsjett og muligheter for å spille med andre.

Days Gone

Relaterte tekster

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bend Studio bringer ikke mye originalt til bordet, men er det nødvendig når de særegenhetene det har og klassiske mekanikker fungerer såpass godt?Loading next content