Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
DayZ

DayZ bytter spillmotor, relanseres på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par år siden var DayZ et av de mest omtalte multiplayer-spillene på PC, men har siden den tid blitt erstattet av spill som H1Z1, Fortnite og så klart Playerunknown's Battlegrounds. Og vi skjønner godt hvorfor; DayZ har jo tross alt vært i Early Access siden tidenes morgen, og har ikke sett ut til å være på vei noe sted. Men i februar fikk vi vite at spillet var på vei til Xbox Game Preview, og muligens til PS4. Nå har Bohemia Interactive avslørt til PCGamesN at de kommer til å bytte spillmotor. Eugen Harton, hovedprodusent ved Bohemia, sier at de skal relansere spillet på PC med ny spillmotor "in a couple of weeks."

"We're releasing DayZ on a new engine in a couple of weeks on PC, and it's gonna be coming to Game Preview on Xbox this year. That's basically our aim. I would almost say it's a reboot of DayZ on PC."

Harton forteller PCGamesN at den nye og relanserte versjonen ikke kommer til å konkurrere med spill som Fortnite eller Battlegrounds på noe som helst vis:

"The hardcore simulation we're working on is not gonna compete with PUBG. It's not gonna compete with Fortnite. I think we have a different customer. I'm pretty sure of that."

Spiller du fortsatt DayZ? har du noen tro på den relanserte versjonen?

DayZ
DayZ

Relaterte teksterLoading next content