Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
De Blob 2

De Blob 2 blir multiformat

Og nå skal det males i stereoskopisk 3D

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I et nyhetsbrev fra THQ kan vi lese at oppfølgeren til Wii-tittelen De Blob vil bli lansert for alle de tre store konsollene, i tillegg til Nintendo DS. De Blob: The Underground skal i tillegg bli kompatibelt med 3D-skjermer:

- Vi er glade for å utvide De Blob-universet til HD og 3D med en underholdende innlevelse som bringer tilbake den morsomme og frilynte heltens eventyr, forteller Core Games-sjef Danny Bilson.

De Blob: The Underground er planlagt å slippes til våren neste år.

De Blob 2

Relaterte tekster

3
De Blob 2Score

De Blob 2

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Bråkeklatten Blob er tilbake med maleskrinet etter to år i dvale, og Line har svingt seg med malepenselen for å rydde opp i det fargeløse rotet...

0
de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

de Blob 2 kommer til å spre fargene sine på to nye plattformer den 27. februar. Spillet får forbedret grafikk, 12 nye historieoppdrag og mulighet for splitscreen co-op i...Loading next content