Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
De Blob 2

De Blob får oppfølger

De Blob: Underground neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mot vårtider neste år får du se enda mer av de glade fargeklattene vi kjenner fra De Blob, da de kommer tilbake for oppfølgeren i 2011. Tittelen er De Blob: Underground, og blir lansert for Wii og Nintendo DS.

I oppfølgeren vil to spillere ha mulighet til å spille sammen, mens det også vil bli tilgjengeliggjort et knippe 2D-baner.

Nyheten ble sluppet i det nyeste nummeret av Nintendo Power-magasinet, da en leser var så vennlig å legge ut en scan av siden på nettet. Dette er det første vi har hørt om oppfølgeren siden THQ nevnte en De Blob-tilføyelse i et regnskapsmøte tidligere i år.

De Blob 2

Relaterte tekster

3
De Blob 2Score

De Blob 2

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Bråkeklatten Blob er tilbake med maleskrinet etter to år i dvale, og Line har svingt seg med malepenselen for å rydde opp i det fargeløse rotet...

0
de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

de Blob 2 kommer til PS4 og Xbox i februar

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

de Blob 2 kommer til å spre fargene sine på to nye plattformer den 27. februar. Spillet får forbedret grafikk, 12 nye historieoppdrag og mulighet for splitscreen co-op i...Loading next content