Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime

De første detaljer om Metroid Prime 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis du er GameCube-eier, så har du uten tvil også Metroid Prime og Metroid Prime: Echoes stående i hyllen - to enestående spill. Nå har Retro Studios løftet litt på sløret angående dette tredje spillet som er på tur og det er uten tvil masse spennende underveis.

HQ

Først og fremst blir Metroid Prime 3 det siste spillet i trilogien. Retro Studios mener at treeren bør lukke serien for denne gangen og at dette naturligvis avspeiles i historien. Dessuten kunne firmaet bekrefte at man fastholder first person-vinkelen i stedet for å gå over til tredje person.

Retro Studios kunne også meddele at treeren enda en gang handler om det mystiske materiale Phazon samt at Samus i denne omgangen skal kjæmpe mot både Metroids og helt nye fiender.

Sist men ikke minst så vil Metroid Prime 3 naturligvis bruke Revolution-kontrolleren. Retro Studios vil ikke ut med hvordan den brukes eller hvilke features vi kan regne med å se, men de lover å bruke joypadden optimalt.

Metroid Prime 3 forventes på gaten i løpet av år 2006.

Relaterte tekster

2
Metroid PrimeScore

Metroid Prime

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tangaard

I noe som minner om en evighet har Nintendo fans ventet på et nytt spill i Metroid serien. Nå kommer det endelig!

0
Første skjermiser fra Metroid Prime 2

Første skjermiser fra Metroid Prime 2

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Etter måneder, om ikke år, men venting og masse rykter i omløp, slapp Nintendo nylig de første offisielle skjermisene fra Metroid Prime 2. Vi har de naturligvis her inne.

0
Metroid 2 får multiplayer muligheter

Metroid 2 får multiplayer muligheter

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Spillmagasinet Game Informer har nettopp fått fingrene i fersk og meget interressant info om det etterlengtede Metroid Prime 2. Innenfor har vi både info og screenshots.Loading next content