Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

De tre siste lagene i LEC-sesongfinalene er bekreftet.

Turneringen avsluttes kommende helg i Montpellier i Frankrike.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2023 League of Legends EMEA Championship er nesten over. Det er to kamper igjen av sesongen, og det er de siste kampene i LEC Season Finals, og begge disse kampene finner sted i Montpellier i Frankrike kommende helg, og vi kjenner nå det nøyaktige programmet og de deltakende lagene.

Etter å ha vist seg å være en dominerende kraft, har G2 Esports sikret seg den første av to plasser i den store finalen, mens den andre plassen går til vinneren av MAD Lions versus Fnatic, som spilles lørdag kl. 17:00 BST / 18:00 CEST. Finalen spilles på søndag til samme tid.

Når det gjelder hva lagene skal konkurrere om, har alle de gjenværende lagene sikret seg Worlds 2023 plasser, men de vil kjempe om bedre seeding og også de største andelene av en premiepott på 160 000 euro.

Etter helgens kamper har Team BDS også sikret seg en plass på Worlds, men da på Worlds Qualifying Series som arrangeres før, og det til tross for at de ble nummer fire på Season Finals. Alle de andre LEC-lagene har nå avsluttet sesongen.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content