Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island

Dead Island 2 avkreftes

Deep Silver slår ned mot ryktene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det sirkulert rykter om en oppfølger til zombiespillet Dead Island, og angivelig skulle Spec Op: The Line-utvikler Yager Development være involvert i utviklingen. Nå har utgiver Deep Silver avkreftet både det ene og det andre:

- Det foregår ingen utvikling av Dead Island 2 med eksterne partnere, hverken i konsept eller produksjon. Vi har heller ikke hatt noen diskusjoner med eksterne parter som kunne forklart disse ryktene, forklarer Deap Silver-leder Guido Eickmeyer.

- Vi jobber ikke med Yager for å utvikle Dead Island 2 og vi har heller ingen andre avtaler med Yager om andre prosjekter per idag, presiserer Eickmeyer.

Likevel utelukker han ikke et samarbeid mellom de to partene en gang i fremtiden:

- Yager og Deep Silver har nære forbindelser, både på det personlig og profesjonelle plan. Det finnes legitime muligheter for et samarbeid på et senere tidspunkt og jeg vil heller ikke utelukke at et slik samarbeid kan ta for seg Dead Island-serien, avslutter Eickmeyer.

Inntil videre må altså slå oss til ro med at Dead Island 2 ikke er underveis, selv om det har hendt at utviklere og utgivere har løyet om slike ting for å holde utviklingen skjult litt lenger.

Kilde: CVG.

Dead Island
Den tropiske øya Banoi ble raskt fjernet fra Star Tours ferieanbefalinger.

Relaterte tekster

Dead IslandScore

Dead Island

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Tropisk zombieslakt i et godt actionspill med rollespillelementer og en vanedannende flerspiller. Robin Høyland har satt karakter på Dead Island...Loading next content